Mukavan raikas syksy. Vaikka en ole laisinkaan syys ihminen.

Kesä meni todella mukavasti. Oli lämmintä ja kaikkista kuumimmat päivät sain olla töistä kotona. Teen sijaisuuksia niin osui vapaat niihin. Ei voinut valittaa. Elokuussa tuli vielä kauan odotettu etelän matka. Matka suuntautui Turkin Marmarikseen jossa olen vieraillut jo monta kertaa, mutta ensimmäistä kertaa vein avomieheni sinne. Syy: tämä suhde on kestänyt jo 2,5 vuotta. Kohta alkaa tulla mulle ennätys  No lomalla oli mukava rentoutua ja nauttia ihanasta ilmasta. Aurinkoa ja lämpöä riitti ihan mukavasti. Varjossa oli parhaimmillaan +46 astetta, joten altaaseen pulahtaminen virkisti, mutta kun nousit altaasta ylös niin palelluit hetken aikaa. Heh! Ruoka oli edelleen yhtä hyvää kuin aikaisemminkin. Ainoastaan kaikki tutut ihmettelivät oliko ruuassa vikaa kun söin vain vähän. Koita siinä kehua ruokaa kun annoksesta meni vain 1/4 osaa. Ruuan rasvaisuus aiheutti vähän ongelmia. Joutui aika tarkkaan miettimään mitä ottaa ja millä tavalla valmistettuna. Ihan samanlaista se on täällä kotomaassakin.

Loman jälkeen jännitin todella paljon miten painon kanssa oli käynyt, kun kirurgin tapaaminen oli heti lomalta paluun jälkeen. Mutta vuodessa on tapahtunut paljon -40 kg ja 6 kk:ssa oli painoa tippunut 5 kg. Jeei!!! Lääkäri oli todella tyytyväinen leikkaukseeni ja samoin olen minäkin.

Tänään tuli vakaan tuo 67.8 kg joka oli todella suuri yllätys. Olin todella onnellinen tuloksesta. Joskus vuonna -94 olen ollut lähellä tätä painoa. Vatsa roikot tosin puuttuivat silloin ja allit. Mahani on todella kamalan näköinen. Nahka roikkuu ja on sellainen appelssiini ihoinen ryppy kasa joka on keskeltä pystysuuntaan halki. HYI YÖK!  Allit roikkuu käsissä, mutta niihin en kiinnitä enää niin paljoa huomiota kuin mahaani.

Vaatekoko on se joka on muuttunut todella paljon. Housut ennen kokoa 54-56 nyt 42-44 . Puserot ennen kokoa 52-54 nyt 40-44 tai ennen xxxl nyt m-l.

Nyt olen aloittelemassa uutta projektia. 7.10 on sisätaudilla tapaaminen ja saan tietää mitä laihtuminen ja leikkaus ovat vaikuttaneet veriarvoihini ja samalla myös saan kysellä joko saan alkaa kokeilemaan lasta. Antavatko siihen luvan vai täytyykö joitain veriarvoja kohotella vielä. Sen jälkeen käyn vielä omalla lääkärillä joka luultavastiu laittaa lähetteen gynikselle, mutta sinne sitten mennään vaan.

Nyt tässä odotellaan jännittyneenä torstaita ja lääkäri aikaa sisätaudille. Kyllä jännittää ihan kamalasti. Muutenkin jännittää saanko edes lasta laisinkaan kun ikää on jo 35 ja tapahtuuko se nopeasti vai joudunko turvautumaan hoitoihin. Vauvan vaatteita olen jo kirpparilta käynyt hakemassa ja varastoinut kaappeihin.

Toinen projekti on talon osto. Olemme katselleet asuntoa ja miettineet tämän vanhan myyntiä koska vauvan tulon jälkeen tämä on liian ahdas meille ja kaikki on aika kaukana palvelut varsinkin. Sairaala on noin 45 km päässä ja itseasiassa työpaikkakin. No täytyy vaan katsella miten tämä kaikki päättyy.

Nyt on taas aika mennä nukkumaan ja herätä aamulla siivoamaan asuntoa taas kerran.