Aikaa on mennyt todella paljon ja mitään järisyttävää ei ole tapahtunut.

Painoa on nyt niin poissa että bmi on 26 paikkeilla. Jee olen siis melkein normissa.

Tämä aika on mennyt kyllä todella nopeesti. Tammikuussa pääsin kouluun Salon aikuiskoulutuskeskuksen Merkonomi linjalle ja nyt musta pitäis tulla vuoden päästä taloushallinnon puoleen erikoistunut. Koulussa tahti on ollut nopeeta vaikka tämä kevät menikin A-kortin parissa, mutta syksy mennäänkin hurjaa vauhtia. Pääsin muuten A-kortista läpi.

Meillä on ollut asunto myynnissä nyt helmikuusta asti ja vaikeeta on ollut myynnin kanssa. Muutama kiinnostunut on ollut katsomassa mutta tosi ostaja vaan puuttuu. Tämä aika on ollut todella stressaavaa. Ja koetellut hermoja.Toivottavasti saadaan asunto tässä vähän ajan päästä myytyä. Täällä vaan vaikuttaa aika paljon Salon Nokian tilanne. Kukaan ei oikein uskalla ostaa asuntoja. Omakoti asunnot ei liiku vaan pienet rivarit ja kerrostaloasunnot.

Suomeen olemme saaneet Suomen lihavuusleikatut ry:n ja kotisivut löytyy Lile:n alta. Itse toimin tukihenkilönä täällä varsinais-suomen päässä. Tosin tuntuu ettei kukaan tarvitse apua asian kanssa. Tosin kaikki ei varmaankaan tiedä tällaisesta jutusta. Itse olen ollut vertaistuesta todella kiitollinen, koska se auttoi monesti kun sai jutella jonkun kanssa joka on käynyt saman asian läpi. No nyt lopettelen ja koitan viimeistään syksyllä päivittää taas tilannettani.